Σχολείο Γλωσσών Moomin

Μαθαίνεις Γλώσσες παίζοντας και διασκεδάζοντας

Το Σχολείο Γλωσσών Moomin είναι μια υπηρεσία εκμάθησης ξένων γλωσσών για τα νηπιαγωγεία και τα σχολεία που παρέχει νέο, υψηλής ποιότητας ψηφιακό περιεχόμενο κάθε εβδομάδα.

Εκτός από την εφαρμογή μάθησης, οι εκπαιδευτικοί έχουν πρόσβαση σε έτοιμα υλικά για παιγνιώδη μαθήματα και σε εμπεριστατωμένους οδηγούς για την υπηρεσία και τη μέθοδο πίσω από αυτήν. Και σε αντίθεση με τις περισσότερες υπηρεσίες, το Σχολείο Γλωσσών Moomin περιλαμβάνει επίσης ατομικές αναλύσεις προόδου κάθε παιδιού, προσβάσιμες τόσο στους δασκάλους όσο και στους γονείς.

Οι μελέτες δείχνουν ότι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε την εκμάθηση γλωσσών είναι στην προσχολική ηλικία, και για αυτό ακριβώς υπάρχει το Σχολείο Γλωσσών Moomin. Τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα όταν διασκεδάζουν γι’ αυτό το Σχολείο Γλωσσών Moomin δημιούργησε το καλύτερο ψηφιακό περιβάλλον εμβάθυνσης στη γλώσσα, έχοντας κατά νου την ανάπτυξη, τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των παιδιών.

Το περιεχόμενo βασίζεται στις φημισμένες αρχές της φινλανδικής εκπαίδευσης και είναι μοναδικά σχεδιασμένο για το Σχολείο Γλωσσών Moomin από ειδικούς στη γλώσσα και την πρώιμη μάθησης. Δεν υπάρχει περιεχόμενο τρίτου μέρους ή διαφημίσεις - είναι όλα για το Σχολείο Γλωσσών Moomin, κάθε ημέρα και κάθε κομμάτι του είναι εγγυημένο και ασφαλές σύμφωνα με το αληθινό πνεύμα του Moomins!

Πως λειτουργεί, λοιπόν;

Παιδιά

Κάθε παιδί έχει το δικό του προφίλ στην εφαρμογή. Κάθε εβδομάδα παρουσιάζεται ένα διαφορετικό θέμα και ξεκλειδώνεται νέο περιεχόμενο. Με διαφορετικές ασκήσεις που μοιάζουν με παιχνίδι τα παιδιά αναπτύσσουν κάθε πτυχή των γλωσσικών τους δεξιοτήτων, καθώς και τη δημιουργικότητα, τη μνήμη, τη μαθηματική σκέψη και τις κοινωνικές δεξιότητες.

Τα παιδιά μπορούν να μάθουν με το δικό τους ρυθμό και το ημερήσιο όριο των 5-15 λεπτών εξασφαλίζει ότι δεν θα υποστούν υπερδιέγερση ή θα βαρεθούν. Τα περισσότερα παιδιά δεν χρειάζονται βοήθεια με την εφαρμογή - μόλις εξοικειωθούν μαζί της, το μόνο που χρειάζεται νε κάνει ο ενήλικας είναι να συνδεθεί!

Γονείς

Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα σαν την παρακολούθηση του παιδιού σας να μεγαλώνει και να μαθαίνει νέες δεξιότητες! Το Σχολείο Γλωσσών Moomin σας διευκολύνει περισσότερο από ποτέ.

Η εκμάθηση συμβαίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας και οι γονείς μπορούν να μάθουν ακριβώς τις νέες λέξεις που έχει μάθει το παιδί τους - και ίσως, να δοκιμάσουν και τις δικές τους γλωσσικές δεξιότητες! Και αν απλά δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να φτάσουν στο σπίτι, οι γονείς μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική μας αναφορά με ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την πρόοδο του παιδιού τους οπουδήποτε και οποτεδήποτε.