Η online βιβλιοθήκη Fiction Express τώρα διαθέσιμη στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Study Rooms!

Happy Easter!
18 Απριλίου 2020
Νέο λογότυπο Study Rooms!
24 Αυγούστου 2020
Show all

Η online βιβλιοθήκη Fiction Express τώρα διαθέσιμη στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Study Rooms!

Η τακτική ανάγνωση βιβλίων είναι πολύ σημαντική για να αποκτήσει κανείς καλές συνήθειες στο διάβασμα, να αγαπήσει το βιβλίο. Σύμφωνα με μελέτες, τα παιδιά  που διαθέτουν μια πλούσια βιβλιοθήκη στο σπίτι και διαβάζουν συχνά, έχουν καλύτερες σχολικές επιδόσεις.

Tο Fiction Express είναι μια online βιβλιοθήκη με σύγχρονο υλικό, συμπληρωματικές εργασίες και αρχές gamification με στόχο να προκαλέσει στους μαθητές ενθουσιασμό για το διάβασμα.

Η online βιβλιοθήκη Fiction Express σχεδιάστηκε για να διαμορφώσει καλούς αναγνώστες και να δημιουργήσει στα παιδιά αγάπη για το διάβασμα και τη λογοτεχνία, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον τους και προσφέροντας την ευκαιρία να κάνουν την ανάγνωση με ένα πιο παιγνιώδη τρόπο.

Τρεις καινούργιες ιστορίες κάθε εβδομάδα. Οι μαθητές διαβάζουν ένα κεφάλαιο και μόλις το τελειώσουν, ως “ανταμοιβή”, αποκτούν το δικαίωμα ψήφου στο ποια θα είναι η συνέχεια της ιστορίας. Τότε, ο συγγραφέας της ιστορίας γράφει τη συνέχεια σε πραγματικό χρόνο. Τα παιδιά μπορούν να έχουν διάδραση με τον ίδιο τον/την συγγραφέα αλλά και με άλλους μαθητές από όλο τον κόσμο, δημιουργώντας την ιστορία από κοινού, μέσα στο ασφαλές περιβάλλον του Forum του Fiction Express.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι η online βιβλιοθήκη Fiction Express είναι τώρα διαθέσιμη στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Study Rooms!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την καινοτόμο πλατφόρμα μπορείτε να επισκεφθείτε την σχετική ενότητα στην ιστοσελίδα μας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε πώς το σχολείο σας μπορεί να ενισχύσει τη στάση των παιδιών έναντι της ανάγνωσης βιβλίων.